top of page

Till de allmänna utrymmena i Villa Christine
hör 7 stycken 2-4 -personers övernattningsrum på andra våningen, husets ca 80m2 stora sal på första våningen, matsal, bastu och bastukammare på bottenvåningen. Gemensamma vardagsutrymmen samt delade WC- och duschutrymmen (totalt 6 st.) finns i alla tre våningar. Salen kan vi möblera med soffgrupp i en del av utrymmet, eller så kan vi skapa en lite mindre soffgrupp i aulan och frigöra golvutrymme i salen för  aktiviteter som behöver mycket plats. Det finns vid behov även möjlighet till extrabäddar i sovrummen eller madrassinkvartering i salen.

 

Vår rymliga enrummare (ca 50 m2) finns till förfogande för enskilda gäster eller som ett tilläggsutrymme för grupper.

 

I gårdshuset finns en traditionell vedeldad bastu och i anslutning till matsalen har vi  en terrass och en stor gräsmatta som lämpar sig bra för fysiska gruppövningar och utelekar.

 

För barn och barnfamiljer finns en hel del möjligheter för utelek; en skogspark med gungor, rutschkana, studsmatta, klätterrep, koja, en sandlåda med leksaker, trähästar, bollar och utespel. I skogsbacken precis intill huset kan gäster också njuta av att plocka både blåbär, lingon och svamp vid säsong.

bottom of page